Waldbeck Clearflow 35 UV, 35 W, външен филтър за аквариум, 3-ен филтър, 1400 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow35UV) (PCL2-Clearflow35UV)

Waldbeck Clearflow 35 UV, 35 W, външен филтър за аквариум, 3-ен филтър, 1400 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow35UV) (PCL2-Clearflow35UV)

179,00 лв

Офертите за продукта

 

Waldbeck Clearflow 35 UV, 35 W, външен филтър за аквариум, 3-ен филтър, 1400 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow35UV) (PCL2-Clearflow35UV)

179,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
Описание
Супер тих и икономичен външен филтър с капацитет от 1400 литра на час за аквариуми до 700 литра. Най-новото поколение 3-степенна филтърна технология за почистване както на сладка така и на солена вода. Лесно пълнене на камерите чрез цилиндъра на помпата с бързо свързващ наставец за лесно почистване. За чист аквариум компанията Waldbeck представя външният филтър за аквариум Clearflow 35UV, който ще премахне замърсяванията от водата с помощта на най-новите технологии. Неговата тристепенна филтърна система, състояща се от три отделно сменяеми филтърни кошници е скрита вътре във филтъра за вода. Всяка кошница може да бъде напълнена с различни филтриращи материали например био-зърна, керамични пръстени или филтърен памук, за да може по този начин да се отстранят различните компоненти и размери на частиците от течащата вода. Допълнителната кошница за предварително филтриране събира едрите частици от водата, за да се предотврати запушването на филтъра. Като допълнително подобряване на филтриращата мощност устройството Clearflow 35UV разполага с интегриран 9W UVC почистващ препарат, който допълнително облъчва водата с UV светлина, като по този начин убива зародишите и водораслите. Полученият органичен материал се агломерира и се отделя от водата чрез нивата на филтрация. Икономичният двигател на помпата с мощност от 35 W позволява да изтича до 1400 литра вода на час. Това е достатъчно, за да се поддържа качеството на водата дори при много големи аквариуми до 700 литра. Помпата може да издигне филтрирана вода чак до 2 м, а външният филтър може лесно да се постави на земята до аквариума, зад аквариума или в шкаф под аквариума. Маркучът за подаване и изпускане е с дължина 1,6 м и допринася за относително свободен избор на място. Иновативната система за бързо закрепване позволява разделянето на входното и изходното устройството само с две прихващания без да е необходимо цялостно разделяне на системата за филтриране. Така, че е лесно да се обслужва филтъра на устройството или неговото сменяне. Освен това не е необходимо, както при вътрешният филтър да се демонтира половината от аквариума при всяко почистване . Източването или вточването на водата в аквариума се осъществява чрез лесна за работа система за прихващане внимателно тръбичката до стената на аквариума, под капака или в ъгъла. Предпазният кош на на тръбата за всмукване на устройството Waldbeck Clearflow 35 UV предпазва от нежелано всмукване на животните в аквариума от филтърната система. Моля, обърнете внимание, че в доставката са включени 3x филтърни памук. Допълнителен филтърен материал може да се получи по желание.

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.