Waldbeck Clearflow 55, 55 W, външен филтър за аквариум, 4-ен филтър, 2000 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow-55UV) (PCL2-Clearflow-55UV)

Waldbeck Clearflow 55, 55 W, външен филтър за аквариум, 4-ен филтър, 2000 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow-55UV) (PCL2-Clearflow-55UV)

219,00 лв

Офертите за продукта

 

Waldbeck Clearflow 55, 55 W, външен филтър за аквариум, 4-ен филтър, 2000 l/h, 9W-UVC (PCL2-Clearflow-55UV) (PCL2-Clearflow-55UV)

219,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
Описание
Супер тих и икономичен външен филтър с капацитет от 2000 литра на час за аквариуми до 200 литра. Най-новото поколение 4-степенна филтърна технология с интегриран 9 W UVC пречиствател за почистване както на сладка така и на солена вода. Лесно пълнене на камерите чрез цилиндъра на помпата с бързо свързващ наставец за лесно почистване. За чист аквариум компанията Waldbeck представя външният филтър за аквариум Clearflow, който ще премахне замърсяванията от водата с помощта на най-новите технологии. Неговата 4 филтърна система, състояща се от четири отделно сменяеми филтърни кошници е скрита вътре във филтъра за вода. Всяка кошница може да бъде напълнена с различни филтриращи материали например био-зърна, керамични пръстени или филтърен памук, за да може по този начин да се отстранят различните компоненти и размери на частиците от течащата вода. Допълнителната кошница за предварително филтриране събира едрите частици от водата, за да се предотврати запушването на филтъра. Като допълнително подобряване на филтриращата мощност устройството Clearflow 55UV разполага с интегриран 9W UVC почистващ препарат, който допълнително облъчва водата с UV светлина, като по този начин убива зародишите и водораслите. Полученият органичен материал се агломерира и се отделя от водата чрез нивата на филтрация. Икономичният двигател на помпата с мощност от 55 W позволява да изтича до 2000 литра вода на час. Това е достатъчно, за да се поддържа качеството на водата дори при много големи аквариуми до 2000 литра. Помпата може да издигне филтрирана вода чак до 2,5 м, а външният филтър може лесно да се постави на земята до аквариума, зад аквариума или в шкаф под аквариума. Маркучът за подаване и изпускане е с дължина 1,6 м и допринася за относително свободен избор на място. Иновативната система за бързо закрепване позволява разделянето на входното и изходното устройството само с две прихващания без да е необходимо цялостно разделяне на системата за филтриране. Така, че е лесно да се обслужва филтъра на устройството или неговото сменяне. Освен това не е необходимо, както при вътрешният филтър да се демонтира половината от аквариума при всяко почистване . Източването или вточването на водата в аквариума се осъществява чрез лесна за работа система за прихващане внимателно тръбичката до стената на аквариума, под капака или в ъгъла. Предпазният кош на на тръбата за всмукване на устройството Waldbeck Clearflow 55 UV предпазва от нежелано всмукване на животните в аквариума от филтърната система. Моля, обърнете внимание, че в доставката са включени 3x филтърни памук. Допълнителен филтърен материал може да се получи по желание.

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.